Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banka kurmak

Rüyada banka kurmak

Rüyada banka kurmak hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına inanılır.

Rüyada banka kurmak gördüyseniz:

  • Etki altında kalmaya açıksınız.

Rüyada banka kurmak üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada biber turşusu kurmak çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada büyük sofra kurmak hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, kazancının katbekat artacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada odaya soba kurmak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada çadır kurmak üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada misafirlere sofra kurmak eşiyle arasına nifak sokulacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada fabrika kurmak itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada ortak iş kurmak ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments