Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fabrika kurmak

Rüyada fabrika kurmak

Rüyada fabrika kurmak kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, mutlu günler göreceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, kısmetinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada fabrika kurmak gördüyseniz:

  • Pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Rüyada fabrika kurmak uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada yumurta fabrikası görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada mermer fabrikası görmek sıkıntılarının hafifleyeceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine rivayet eder.

Rüyada eski fabrika görmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, işlerinin duracağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmek fabrikası görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada fabrikada işe başlamak mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, sağlığını da kaybedeceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada fabrikada çalıştığını görmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine delalet eder.

Rüyada tekstil fabrikası görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments