Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baltayla ağaç kesmek

Rüyada baltayla ağaç kesmek

Rüyada baltayla ağaç kesmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada baltayla ağaç kesmek gördüyseniz:

  • İnatçı olmamalısınız.

Rüyada baltayla ağaç kesmek neşesinin de yerine geleceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine işaret eder.

Rüyada baltayla kol kesmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, de rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini baltayla kesmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada baltayla kafa kesmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, hedeflere ulaşamayacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada baltayla bacak kesmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin elinde balta görmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada balta keser görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada balta görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments