Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balon toplamak

Rüyada balon toplamak

Rüyada balon toplamak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada balon toplamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz maddi konularda, kadınsanız duygusal ilişkilerinizde şanslısınız.

Rüyada balon toplamak tüm kederinin uçup gideceğine, kalp kırmayacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına yorulmaktadır.

Rüyada balon uçurduğunu görmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına işaret eder.

Rüyada balon uçtuğunu görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde balonlar görmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, mal mülk kazanacağına, umutsuzluk yaşanacağına yorulur.

Rüyada balonda uçtuğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı uçan balon görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi balonlar görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada kirmizi balon görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, ona kavuşacağına, üzgün ve karamsar olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments