Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ballı muz görmek

Rüyada ballı muz görmek

Rüyada ballı muz görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, herkesin rahat edeceğine, başarılarının düşeceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ballı muz gördüyseniz:

  • Çevrenizde pek çok konuda size destek olmaktan veya yardım etmekten hoşlanacak arkadaşınız ya da tanıdığınız var.

Rüyada muzlu bal görmek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, maddi varlığının çoğalacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada ballı muz yemek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bolluğa kavuşacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada bal ve muz görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ballı muz görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine işarettir.

Rüyada birinden muz almak hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına işarettir.

Rüyada muz kesmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına inanılır.

Rüyada kabuklu muz yemek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalından muz koparmak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, zararların üst üste geleceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments