Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabuklu muz yemek

Rüyada kabuklu muz yemek

Rüyada kabuklu muz yemek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, açların doyacağına delalettir.

Rüyada kabuklu muz yemek gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren işlere kalkışabilir, başardıklarınızdan keyif alabilirsiniz.

Rüyada kabuklu muz yemek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, makam ve rütbe edineceğine delalet eder.

Rüyada muz kabukları görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine işarettir.

Rüyada muz kabuğu görmek geçim derdinin kalmayacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına inanılır.

Rüyada kurtlu muz yemek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada muz yemek görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada olgun muz yemek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada sarı muz yemek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine delalettir.

Rüyada muz ağacından muz yemek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments