Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağız öpmek

Rüyada ağız öpmek

Rüyada ağız öpmek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada ağız öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların üstesinden gelmekte veya hata, eksik ya da yanlışları düzeltmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada ağız öpmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ağız felci geçirmek hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına yorulur.

Rüyada ağızda yara görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, bazı operasyonlar geçireceğine delalettir.

Rüyada ağıza üflemek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine işarettir.

Rüyada ağızda kan görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına inanılır.

Rüyada ağızda cam kırıkları görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada ağızda et parçası görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, sevdiği insana kavuşacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağızda balgam görmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments