Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkonun yandığını görmek

Rüyada balkonun yandığını görmek

Rüyada balkonun yandığını görmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada balkonun yandığını gördüyseniz:

  • Şimdilik gözden uzak olan pürüzler sonradan başınıza dert olabilir.

Rüyada balkonun yandığını görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkondan manzara seyretmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkondan eve girmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine delalettir.

Rüyada balkonda sevgili görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada balkon görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tozlu balkon görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkonda eski sevgiliyi görmek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada balkonda çamaşır astığını görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, zaman bulmakta zorlanacağına, sıkıntıların artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments