Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkon görmek

Rüyada balkon görmek

Rüyada balkon görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, iyi bir kariyer edineceğine, dertlerinin sona ereceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, şöhretli biri olunacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına inanılır.

Rüyada balkon gördüyseniz:

  • Tamamen sona ermiş konuları canlandırmak veya onarmak için gereğinden fazla gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada yüksek balkonda olmak geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, sarsılacağına delalet eder.

Rüyada balkonda oturan birini görmek huzur ve mutluluk bulacağına, bunun için her gün şükredeceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine tabir olunur.

Rüyada balkonda yemek yemek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu balkondan düştüğünü görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine alamet eder.

Rüyada yakınının balkondan düştüğünü görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkondan eşya atmak yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan aşağı düşmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini balkondan atmak sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments