Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkonda sevgili görmek

Rüyada balkonda sevgili görmek

Rüyada balkonda sevgili görmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada balkonda sevgili gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir erkek yüzünden canınız sıkılabilir.

Rüyada balkonda sevgili görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına alamet eder.

Rüyada balkonda eski sevgiliyi görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi balkonda görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, dünya malı elde edeceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada sevgilisini balkonda görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi balkonda görmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyle balkonda oturmak sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada balkondan uçmak kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin balkondan düştüğünü görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments