Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkonda eski sevgiliyi görmek

Rüyada balkonda eski sevgiliyi görmek

Rüyada balkonda eski sevgiliyi görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, gönül kapılarını açacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, insanların hayranlığını kazanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada balkonda eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Neyse ki, her şeyin bir ilki var.

Rüyada balkonda eski sevgiliyi görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi balkonda görmek iyilik bulacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına inanılır.

Rüyada eski balkon görmek sermaye kaybedeceğine, hidayete erip huzuru bulacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisini balkonda görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyle balkonda oturmak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi balkonda görmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada balkonda sevgili görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kazancın günden güne artacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle internette konuşmak kurulu düzenin yıkılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments