Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkonun çökmesini görmek

Rüyada balkonun çökmesini görmek

Rüyada balkonun çökmesini görmek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, helal rızık elde edeceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına inanılır.

Rüyada balkonun çökmesini gördüyseniz:

  • Size her zaman doğru fikir veren veya önemli tavsiyeleri olan kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada balkondan uçmak rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna işaret eder.

Rüyada balkon duvarının yıkıldığını görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ev ve balkon görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının balkondan atladığını görmek yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada evin balkonunun yıkılmasını görmek rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada balkona halı sermek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine yorulur.

Rüyada balkona çıkmak işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine yorulur.

Rüyada ev balkonu görmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments