Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkonu yıkamak

Rüyada balkonu yıkamak

Rüyada balkonu yıkamak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına işarettir.

Rüyada balkonu yıkamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir gibi förünebilir.

Rüyada kirli balkon yıkamak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, üzüntülerin biteceğine delalettir.

Rüyada balkonu yıkamak fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin balkonunu yıkamak bolluk ve berekete kavuşulacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkon yıkamak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada balkonda halı yıkamak düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine tabir olunur.

Rüyada hortumla balkon yıkamak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işarettir.

Rüyada evin balkonunu yıkamak hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine delalet eder.

Rüyada suyla balkon yıkamak rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments