Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyla balkon yıkamak

Rüyada suyla balkon yıkamak

Rüyada suyla balkon yıkamak aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Rüyada suyla balkon yıkamak gördüyseniz:

  • Sahip olduklarınızı korumak için her şeyi gözle görünür tutmanızda fayda var.

Rüyada suyla balkon yıkamak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, bazı ortak işlere gireceğine inanılır.

Rüyada balkonu yıkamak pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada evinin balkonunu yıkamak gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye delalet etmektedir.

Rüyada evin balkonunu yıkamak çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine delalettir.

Rüyada hortumla balkon yıkamak dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına delalet eder.

Rüyada kirli balkon yıkamak huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına yorulur.

Rüyada balkon yıkadığını görmek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada balkonda halı yıkamak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments