Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli balkon yıkamak

Rüyada kirli balkon yıkamak

Rüyada kirli balkon yıkamak kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kirli balkon yıkamak gördüyseniz:

  • Belli ilişki veya iş birliklerinizde de, benzer şekilde yararlı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kirli balkon yıkamak maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına işarettir.

Rüyada kirli balkon görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine delalettir.

Rüyada suyla balkon yıkamak ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkon yıkadığını görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işarettir.

Rüyada balkon yıkamak kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına delalettir.

Rüyada hortumla balkon yıkamak çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada balkonu yıkamak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada evinin balkonunu yıkamak parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, kısmetlerin azalacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments