Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toz süpürdüğünü görmek

Rüyada toz süpürdüğünü görmek

Rüyada toz süpürdüğünü görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, işlerinin toparlanacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, tecrübe kazandıracağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toz süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Daha az kafa karıştırıcı olmaya dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada yerden toz süpürmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada toz süpürmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada toz toprak süpürmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tozlu yeri süpürmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada tozu süpürmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, bol nimete kavuşacağına yorulur.

Rüyada tozlu halı süpürmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tozlu evi süpürmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, güzellik ve hayır geleceğine işarettir.

Rüyada tozları süpürmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, yeni bir makama sahip olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments