Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkonda uyumak

Rüyada balkonda uyumak

Rüyada balkonda uyumak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada balkonda uyumak gördüyseniz:

  • Kendini tekrarlayan işler veya monoton hayat, yakında kendini göstermeye başlayacak gelişmelerle birlikte tamamen değişmeye başlıyor.

Rüyada balkonda uyumak keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, insan sevindireceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada balkonda uyuduğunu görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, Allah katında yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının balkondan düştüğünü görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkon kapısı kilitlemek planların boşa gideceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkonun düştüğünü görmek sağlık içinde yaşanacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkondan düşen birini kurtarmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada balkondan aşağı bakmak insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine yorulur.

Rüyada balkondan denizi görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments