Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi balkonda görmek

Rüyada sevgiliyi balkonda görmek

Rüyada sevgiliyi balkonda görmek hedeflerinin başarıya ulaşacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi balkonda gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda tartışmalara dahil olmanız durumunda duygusal problemler söz konusu olabilir.

Rüyada sevgiliyi balkonda görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkonda eski sevgiliyi görmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisini balkonda görmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi balkonda görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle balkonda oturmak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, anlaşmalardan cayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkonda sevgili görmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işaret eder.

Rüyada balkon yıkıldığını görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, bol hayır duası alınacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkon kapısı kilitlemek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, çalışıyorsa terfi alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments