Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkonda erkek görmek

Rüyada balkonda erkek görmek

Rüyada balkonda erkek görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, yoksul için zenginliğe rivayet eder.

Rüyada balkonda erkek gördüyseniz:

  • Yapacağınız ya da yaptığınız bazı şeyler çevrenin takdirini kazanabilir.

Rüyada erkek kardeşinin balkondan düştüğünü görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada balkonda erkek görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, isteklerinin erteleneceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına inanılır.

Rüyada çocuğu balkondan atmak ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun balkondan düşmek namaz kılacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada balkondan kedi atmak saygının hiç eksik olmayacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada balkona çarşaf asmak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına delalet eder.

Rüyada yıkılmış balkon görmek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments