Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğu balkondan atmak

Rüyada çocuğu balkondan atmak

Rüyada çocuğu balkondan atmak çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Rüyada çocuğu balkondan atmak gördüyseniz:

  • Bir dost güvende olmanızı sağlayacak onunla çalışmalarda bulunacaksınız.

Rüyada çocuğu balkondan atmak onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkondan insan atmak eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, hastalıklarının düzeleceğine alamet eder.

Rüyada kediyi balkondan atmak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini balkondan aşağı atmak maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan birini atmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada bebeği balkondan atmak maddi olanakların kötüleşeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada balkondan çöp atmak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, başarısının artacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına delalettir.

Rüyada yılanı balkondan atmak beğenilen işlere imza atacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments