Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağız içi görmek

Rüyada ağız içi görmek

Rüyada ağız içi görmek yeni bir hayat kurulacağına, kendine çeki düzen vereceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağız içi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya önemli ilişkilerinizi ciddiye almalısınız.

Rüyada ağız içi görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada çirkin ağız görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine tabir olunur.

Rüyada ağızda karınca görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağızda ip görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ağızda balgam görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, kız çocuğunun olacağına inanılır.

Rüyada anneyle ağız kavgası etmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine inanılır.

Rüyada ağızda göz görmek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına işaret etmektedir.

Rüyada ağız felci görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, alım gücünün artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments