Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin ağız görmek

Rüyada çirkin ağız görmek

Rüyada çirkin ağız görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, kalbinin küt küt edeceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, istediği oranda da eğleneceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına alamet eder.

Rüyada çirkin ağız gördüyseniz:

  • Sizin hoşunuza gidecek bir teklif getirmek üzereler.

Rüyada çirkin ağız görmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağızda aft görmek adım atarken çok zorlanacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına işaret eder.

Rüyada ağızda fare görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağıza tükürmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına tabir olunur.

Rüyada ağızda yara görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına yorulur.

Rüyada ağızda diş görmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına yorulur.

Rüyada ağız münakaşası etmek uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine işarettir.

Rüyada ağızda kırık diş görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments