Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balın aktığını görmek

Rüyada balın aktığını görmek

Rüyada balın aktığını görmek mevkilerinin yüksek olacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına işarettir.

Rüyada balın aktığını gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde sezgileriniz ne diyorsa o şekilde ilerlemelisiniz.

Rüyada ağaçtan bal aktığını görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına inanılır.

Rüyada bal aktığını görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, kendine geleceğine yorulur.

Rüyada balın aktığını görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada çay aktığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının memesinden süt aktığını görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, dünya mallarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ak sakallı dedeyle konuşmak aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kulaktan iltihap aktığını görmek borçlarının kalmayacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hortumla su aktığını görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments