Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıktan tiksinmek

Rüyada balıktan tiksinmek

Rüyada balıktan tiksinmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine alamet eder.

Rüyada balıktan tiksinmek gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım etmeniz gerekebilir.

Rüyada balıktan tiksinmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurtadan tiksinmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, keyifli olacağına delalet eder.

Rüyada tiksinmek kusmak baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliden tiksinmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etten tiksinmek kara ve yaslı günler geçireceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birşeyden tiksinmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, canının ve malının garantide olacağına işarettir.

Rüyada yediğinden tiksinmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine işarettir.

Rüyada öpüşürken tiksinmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments