Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağının büyüdüğünü görmek

Rüyada kulağının büyüdüğünü görmek

Rüyada kulağının büyüdüğünü görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, desteksiz kalacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kulağının büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı tarafta olmayabilir.

Rüyada kulağının büyüdüğünü görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına delalettir.

Rüyada kulaklarının büyüdüğünü görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulağın büyüdüğünü görmek dertlerin ortadan kalkacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, her zaman çok üzgün olacağına yorulur.

Rüyada kulakların büyüdüğünü görmek düşman malından yemeye, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine inanılır.

Rüyada ev büyütmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, fesada bulaşacağına delalet eder.

Rüyada göğsünün büyüdüğünü görmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Rüyada kendi memesinin büyüdüğünü görmek insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada ayaklarının büyüdüğünü görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments