Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıkları suya atmak

Rüyada balıkları suya atmak

Rüyada balıkları suya atmak çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, ömrünün de uzun olacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada balıkları suya atmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı ailenizle veya evinizde geçirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada balıkları suya atmak hayallerinin gerçek olacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada balığı suya atmak başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada balık suya atmak dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun içine balık atmak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına rivayet eder.

Rüyada suya balık atmak her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada balıkları denize atmak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, zor ve kötü günler geçireceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına inanılır.

Rüyada balığa yem atmak adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına delalettir.

Rüyada balığı denize atmak Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments