Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya balık atmak

Rüyada suya balık atmak

Rüyada suya balık atmak rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, elindekileri de kaptıracağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada suya balık atmak gördüyseniz:

  • Öte yandan birtakım nedenlerle evinizi değiştirebilir veya evinizde değişiklikleryapabilirsiniz.

Rüyada balıkları suya atmak el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına yorulur.

Rüyada balık suya atmak bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına delalettir.

Rüyada balığı suya atmak elindekileri de yitireceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suya balık atmak kazancının tükenmeyeceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içine balık atmak hiçbir eksiğinin olmayacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada balıkları çöpe atmak az maliyetle ticarete atılacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, kafasının rahatlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada akvaryuma balık atmak sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık denize atmak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments