Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıkları denize atmak

Rüyada balıkları denize atmak

Rüyada balıkları denize atmak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, düzenli bir işe girileceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına inanılır.

Rüyada balıkları denize atmak gördüyseniz:

  • Tercihlerinizi ya da seçimlerinizi savunmak için geçerli nedenlerinizi açıklamanız gerekebilir.

Rüyada balığı denize atmak elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına işarettir.

Rüyada denize balık atmak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada balık denize atmak çok mutlu ve huzurlu olacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada balıkları denize atmak rahat edeceğine ve huzur duyacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Rüyada havuza balık atmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada balığa taş atmak muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada suya balık atmak verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada balık yem atmak mutluluğunu kaybetmeyeceğine, borcunun da hafifleyeceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments