Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığı suya atmak

Rüyada balığı suya atmak

Rüyada balığı suya atmak ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada balığı suya atmak gördüyseniz:

  • Sizden tecrübeli kişilerin faydalı tavsiyeleri olabilir.

Rüyada suyun içine balık atmak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada balık suya atmak haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada balığı suya atmak içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada balıkları suya atmak kafasının boşalacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine tabir olunur.

Rüyada suya balık atmak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, anne babanın birbirine düşeceğine, ömrünün uzun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize balık atmak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada balık denize atmak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına delalettir.

Rüyada balığa ekmek atmak moralinin yerine geleceğine, çok güzel günler göreceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments