Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek yiyeceğini görmek

Rüyada yemek yiyeceğini görmek

Rüyada yemek yiyeceğini görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, itibarının ve makamının artacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, birlik ve dayanışma halinde olacağına rivayet eder.

Rüyada yemek yiyeceğini gördüyseniz:

  • Maddi temalı konuşmalar yapılabilir, konuşmaların tonu değişkenlik gösterebilir.

Rüyada tatlı yiyecekler yemek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, başarısının yükseleceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına işarettir.

Rüyada ölüden yiyecek alıp yemek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada yemek yiyeceğini görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yiyecek yemek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, güvenini sarsacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk yiyecek yemek kalp kırıklığı olacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtlanmış yiyecek yemek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş yiyecek görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz yiyecek görmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments