Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş balık yediğini görmek

Rüyada pişmiş balık yediğini görmek

Rüyada pişmiş balık yediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, muradının gerçekleşeceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, kazancının günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş balık yediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Rüyada pişmiş balık yediğini görmek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş balık yedirmek kendisi için isabetli kararlar alacağına, yüzüne kan geleceğine, rızkının da çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada birinin pişmiş et yediğini görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına yorulur.

Rüyada pişmiş yumurta yediğini görmek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına inanılır.

Rüyada pişmiş tavuk eti yediğini görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına işarettir.

Rüyada pişmiş insan eti yediğini görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına işarettir.

Rüyada pişmiş kurbağa yediğini görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, mal ve rızkın çoğalmasına alamet eder.

Rüyada pişmiş ciğer yediğini görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, doğru bir karar verileceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments