Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ala balık yediğini görmek

Rüyada ala balık yediğini görmek

Rüyada ala balık yediğini görmek ferahlığa çıkılacağına, hayatının alt üst olacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, zenginliğini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada ala balık yediğini gördüyseniz:

  • Ağzınızdan kaçırmanız durumunda aleyhinize kullanabilecek kişiler olabilir.

Rüyada ala balık yediğini görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada birinin nefes alamadığını görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abdest almak isteyip alamamak sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına tabir olunur.

Rüyada alak suresini dinlemek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, huzur ve kazanç getireceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ala keçi görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına alamet eder.

Rüyada ekmek alamamak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada parasını alamamak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ala at görmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments