Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçıp yakalanmak

Rüyada kaçıp yakalanmak

Rüyada kaçıp yakalanmak külfetinin ve yükünün artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir yola girileceğine işaret eder.

Rüyada kaçıp yakalanmak gördüyseniz:

  • Özel bir problemin tekrar ele alınması gerekebilir.

Rüyada balık yakalayıp kaçırmak yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, zor bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada kaçıp yakalanmak hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine işarettir.

Rüyada eşine yakalanmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada abiye yakalanmak çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, zorluklarının biteceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakaya yapışmak akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine işarettir.

Rüyada kovalanmak ve yakalanmak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, müşterilerinin çoğalacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada kansere yakalanmak sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini yakarak öldürmek bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments