Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık yakalayan birini görmek

Rüyada balık yakalayan birini görmek

Rüyada balık yakalayan birini görmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık yakalayan birini gördüyseniz:

  • Azı karar çoğu zarar deyimiyle hareket ederseniz, gereksiz yıpranmaları bir nevi önlemiş olursunuz.

Rüyada balık yakalayıp bırakmak elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada balık yakalamaya çalışmak deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine inanılır.

Rüyada yakalanmış balık görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada balık yakalandığını görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık yakalayıp yemek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, büyük özgüven kazanacağına delalettir.

Rüyada balık yakalayanı görmek çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, iyi habere, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına işarettir.

Rüyada balık yakalayıp kaçırmak rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada balık yakalayıp kesmek fırsatların istenmeden harcanacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, büyük atılımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments