Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık yağdığını görmek

Rüyada balık yağdığını görmek

Rüyada balık yağdığını görmek kazançlı bir döneme girileceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kazançların artacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, tatsızlıkların aşılacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına işaret eder.

Rüyada balık yağdığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendinizi suçlu hissetmenizi sağlama çabasında olabilir.

Rüyada balık yağdığını görmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağda balık kızartmak rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden balık yağdığını görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökten balık yağdığını görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine yorulur.

Rüyada eylül ayında kar yağdığını görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu yağmur yağdığını görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına yorulur.

Rüyada evine kar yağdığını görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına rivayet eder.

Rüyada evin içine dolu yağdığını görmek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments