Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık ve havuz görmek

Rüyada balık ve havuz görmek

Rüyada balık ve havuz görmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, yoksul için zenginliğe, güzel günler için yaşayacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine delalettir.

Rüyada balık ve havuz gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilerle vakit geçirebilir, yeni bakış açıları kazanabilir, tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.

Rüyada havuz içinde balık görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına alamet eder.

Rüyada havuzda yunus balığıyla yüzmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuzdan balık tutmak ertelenen bir tatile çıkılacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada havuzda renkli balık görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, kendisine kızacağına delalet eder.

Rüyada havuzda balık tutmak her isteklerinin yerine geleceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize delalettir.

Rüyada balık dolu havuz görmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık havuzu görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, rütbe edineceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada havuz balık tutmak çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments