Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzdan balık tutmak

Rüyada havuzdan balık tutmak

Rüyada havuzdan balık tutmak yaşamının uzun olacağına, işlerin de hafifleyeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada havuzdan balık tutmak gördüyseniz:

  • Bilinçaltı rahatsızlıklara açıksınız.

Rüyada havuzda balık tutmak ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada havuz balık tutmak karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, işlerin günden güne bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzdan balık tutmak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada havuz dolusu balık görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına inanılır.

Rüyada havuz içinde balık görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine delalettir.

Rüyada balıklarla havuzda yüzmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına işaret eder.

Rüyada havuz balık görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, yüzlerin asılacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir havuz dolusu balık görmek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments