Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zümrüt taş görmek

Rüyada zümrüt taş görmek

Rüyada zümrüt taş görmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, daha pozitif biri olacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya tabir olunur.

Rüyada zümrüt taş gördüyseniz:

  • Uzun vadeli yatırımlar yapmak, iş birlikleri içerisine girmek ya da borçlanmak isteyebilirsiniz.

Rüyada zümrüt taş görmek saygınlığına leke sürüleceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada zümrüt taşı bulmak ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada zümrüt taşı görmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil zümrüt taşı görmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük takmak dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada zümrüt taşlı kolye görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada zümrüt taşlı küpe görmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments