Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zümrüt taşı bulmak

Rüyada zümrüt taşı bulmak

Rüyada zümrüt taşı bulmak kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada zümrüt taşı bulmak gördüyseniz:

  • Çeşitli iş birliklerinizde işler hızlanabilir.

Rüyada zümrüt taşı bulmak büyük bir şöhrete sahip olunacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada zümrüt taşlı küpe görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, istediği yola çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil zümrüt taşı görmek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, elinize para geçeceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza delalet eder.

Rüyada zümrüt taşı görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, ticaretin büyüyeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine rivayet eder.

Rüyada zümrüt taşlı kolye görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına delalet eder.

Rüyada zümrüt taş görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük takmak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, kendi bildiğini okuyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments