Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada züccaciyeci görmek

Rüyada züccaciyeci görmek

Rüyada züccaciyeci görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, elde bulunan imkânların artacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada züccaciyeci gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kapris gibi davranış biçimleri yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden soğutabilirsiniz.

Rüyada züccaciye eşyası almak Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine inanılır.

Rüyada züccaciye dükkanı görmek kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada züccaciye dükkanına girmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına delalettir.

Rüyada züccaciye dükkanı açmak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına rivayet eder.

Rüyada züccaciyeci görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments