Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir dükkana girmek

Rüyada bir dükkana girmek

Rüyada bir dükkana girmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, kazançların artacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işarettir.

Rüyada bir dükkana girmek gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı konular stres yaratabilir.

Rüyada bir dükkana girmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada oyuncak dükkanına girmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına delalettir.

Rüyada takı dükkanına girmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, mutluluk ve huzur bulacağına delalettir.

Rüyada ayakkabı dükkanına girmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dükkana girmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına işaret eder.

Rüyada balık dükkanına girmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına yorulur.

Rüyada züccaciye dükkanına girmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada dükkanda kalabalık görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments