Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zorla askere gitmek

Rüyada zorla askere gitmek

Rüyada zorla askere gitmek çok büyük çaba sarf edeceğine, konforunun yerinde olacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada zorla askere gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı şeyler söyleyebilmek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada zorla askere gitmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, yeni iş kollarına girileceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına delalettir.

Rüyada zorla bir yere gitmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına inanılır.

Rüyada askere gideceği yeri görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, yolunun hep açık olacağına delalet eder.

Rüyada askere gideceğin yeri görmek bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askere gideceğini duymak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, ortalığın karışacağına yorulur.

Rüyada askerlik şubesine gitmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, hasret gidereceğine işarettir.

Rüyada başkasının yerine askere gitmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada küçük yaşta askere gitmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments