Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerlik şubesine gitmek

Rüyada askerlik şubesine gitmek

Rüyada askerlik şubesine gitmek edilen duaların karşılığını bulacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına, zorlukların biteceğine alamet eder.

Rüyada askerlik şubesine gitmek gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki fikirleriniz ciddiye alınabilir veya kabul görebilir.

Rüyada askerlik şubesine gitmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına yorulur.

Rüyada askerlik şubesi görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şube müdürünü görmek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, hayırlı bir eşe işaret eder.

Rüyada banka şubesi görmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine delalettir.

Rüyada şube müdürü görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada askere gidip gelmek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağlayarak askere gitmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına inanılır.

Rüyada askere gitmek için hazırlık yapmak hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments