Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ziyarete dua etmek

Rüyada ziyarete dua etmek

Rüyada ziyarete dua etmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ziyarete dua etmek gördüyseniz:

  • Nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor; olayları zorlamamalısınız.

Rüyada ziyarete gidip dua etmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine yorulur.

Rüyada ziyarete dua etmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, bundan güç ve cesaret alacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada ziyarette dua ettiğini görmek kazançtan yana kara geçeceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev ziyaretine gitmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına alamet etmektedir.

Rüyada umre ziyareti yapmak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin mezarını ziyaret etmek kısmet alacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hapishanede birini ziyaret etmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Rüyada kabri ziyaret etmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments