Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zirve görmek

Rüyada zirve görmek

Rüyada zirve görmek rızkının eksileceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, insanlar tarafından sevileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işaret eder.

Rüyada zirve gördüyseniz:

  • Sizi bayıltabilecek kişi veya olay azdır.

Rüyada zirveden inmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada dağa zirveye tırmanmak çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına inanılır.

Rüyada dağın zirvesinde görmek suç işleyeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada zirveye yükselmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına alamet eder.

Rüyada dağın zirvesine cıkmak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada dağ zirvesi görmek kendisine gelemeyeceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zirveye koşmak rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, işlerinin de rast gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini zirvede görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments