Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzında saç teli olduğunu görmek

Rüyada ağzında saç teli olduğunu görmek

Rüyada ağzında saç teli olduğunu görmek hatalarından erken döneceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada ağzında saç teli olduğunu gördüyseniz:

  • Pek çoğu gelişimi desteklerken, bazıları gelmeket olan önemli şeylerin müjdecisi olabilir.

Rüyada ağzında saç teli olduğunu görmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, gülmeye hasret kalacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ağzından tel çıkarmak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya alamet eder.

Rüyada birine saç teli vermek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek tel beyaz saç görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, elinin bolluk göreceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine işaret eder.

Rüyada sarı saç teli görmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada kalın saç teli görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, rızkından ve gelirinden olacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada saç teli almak yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç teli görmek zor durumlarda kalacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments