Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zılgıt atmak

Rüyada zılgıt atmak

Rüyada zılgıt atmak hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, hayırlı yollara gireceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine yorulur.

Rüyada zılgıt atmak gördüyseniz:

  • Planlarınızdaki değişiklikler sizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada zılgıt atmak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına rivayet eder.

Rüyada zılgıt çekmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına alamet eder.

Rüyada zılgıt sesi duymak kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zılgıt çekmek görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya alamet eder.

Rüyada zılgıt çaldığını görmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada düğünde zılgıt çalmak karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zılgıt çektiğini görmek gelirinin sürekli olacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabancayla kurşun atmak düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments