Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zılgıt çekmek görmek

Rüyada zılgıt çekmek görmek

Rüyada zılgıt çekmek görmek hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına alamet eder.

Rüyada zılgıt çekmek gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi sağlığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada zılgıt çekmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada zılgıt çekmek görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.

Rüyada düğünde zılgıt çalmak şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına delalet etmektedir.

Rüyada zılgıt çektiğini görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada zılgıt sesi duymak çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine alamet eder.

Rüyada zılgıt çaldığını görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada zılgıt atmak her geçen gün kendisini yetiştireceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına inanılır.

Rüyada gelinlikle halay çekmek uğranılan zararın telafi edileceğine, umutlarını kaybedeceğine, insanlarla bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments