Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zılgıt çekmek

Rüyada zılgıt çekmek

Rüyada zılgıt çekmek maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, harcama gücünün artacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada zılgıt çekmek gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri içine çekilebilir veya rekabet arzusunda olabilirsiniz.

Rüyada zılgıt çekmek görmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada zılgıt çekmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına yorulur.

Rüyada zılgıt atmak tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, makamının sürekli yükseleceğine delalet eder.

Rüyada zılgıt sesi duymak hayırlı terfiler alınacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına inanılır.

Rüyada düğünde zılgıt çalmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına işarettir.

Rüyada zılgıt çektiğini görmek bereketinin artacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada zılgıt çaldığını görmek özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına işarettir.

Rüyada gaz çekmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments