Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytinyağı dökmek

Rüyada zeytinyağı dökmek

Rüyada zeytinyağı dökmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, böylece kendine güveneceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada zeytinyağı dökmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde yabancılaşmalar veya gerilimler söz konusu olabilir.

Rüyada zeytinyağı dökmek çok önemli başarılar elde edileceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalettir.

Rüyada saf zeytinyağı görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada zeytinyağı içmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zeytinyağı şişesi görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına tabir olunur.

Rüyada zeytin zeytinyağı görmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına işaret eder.

Rüyada zeytinyağı yemek sağlığının bozulacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına inanılır.

Rüyada şişeye zeytinyağı doldurmak zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine tabir olunur.

Rüyada hakiki zeytinyağı görmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments